Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Васюник

Прес-реліз,   П'ятниця, 18 вересня 2015, 13:46

Прибутки від туристичного бізнесу мають доходити до пересічного львів’янина, – Васюник

Ігор Васюник

Ігор Васюник вважає, що до пересічного львів’янина не доходять прибутки від туристичного бізнесу, а Андрій Садовий піариться за рахунок міста.

Про це повідомив народний депутат України Ігор Васюник під час свого інтерв'ю у Львівській газеті.

"Головним у туризмі є те, щоб до пересічного львів’янина доходили прибутки від туристичного бізнесу. Безперечно, доволі вдала реалізація концепції "Львів туристичний" – помітне досягнення мера Садового. Гості міста – найкращі піар. Турист приїжджає у Львів, бачить фасадну красу, відпочиває і розслабляється, а потім свої емоційні враження поширює на всю Україну", – заявив Ігор Васюник.

Проте, за його словами, існує справжній Львів, якого туристи не бачать, мер міста рекламує своє ім’я на всю державу, а не займається базовими проблемами.

"Розбудовувати Львів імені Садового – це значно перспективніше для майбутньої президентської кампанії, ніж будувати місто для львів’ян. Це і є піар однієї людини за рахунок міста, це і є серйозний перекіс уваги до Львова фасадного на шкоду реальному", – зазначив Васюник.

Як наголошує нардеп, таке велике місто як Львів не може лише торгувати й обслуговувати тих, хто відпочиває.

"Можна ще в 100 разів збільшити кількість ресторанів, кав’ярень і фестивалів, але це не вирішить головних проблем львів’ян", – повідомив Васюник.

Нагадаємо, Ігор Васюник балотуватиметься на вибори міського голови Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.