Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка грошей

03656.com.ua

Вівторок, 22 вересня 2015, 10:56

У Львові студентка викрала в сусідів понад 40 тис грн

крадіжка грошей

До міліції звернулося подружжя, в якого з орендованої квартири періодично зникали гроші. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

"До Франківського райвідділу міліції Львова 20 вересня звернувся 29-річний місцевий мешканець із повідомленням про те, що з квартири,яку він орендує з дружиною, за останні пару місяців викрадено 40165 гривень", – йдеться у повідомленні.

В ході розслідування міліціонери встановили, що зникнення певних сум із сімейної каси господарі зауважили одразу. Проте чоловік думав, що гроші взяла дружина, а жінка – що він. Після кількох таких випадків подружжя почало дорікати один одному за надмірні трати.

Після розмови, подружжя зрозуміло, що до зникнення грошей обидва непричетні. Отже, існує третя особа, яка потай користується їх сімейним бюджетом. Господарі встановили в помешканні відеокамеру і невдовзі з’ясували, що до них регулярно навідується 19-річна сусідка.

«Встановлено, звідки студентка могла взяти ключі від вхідних дверей. Кілька років тому господарі робили в квартирі ремонт і залишили дублікати ключів сусідам, щоб ті на ніч замикали їх оселю. А коли роботи завершилися,замки не замінили, а про ключі просто забули», – повідомив начальник Франківського райвідділу міліції підполковник міліції Роман Гранківський.

Скоєне правопорушення підпадає під ознаки злочину, передбаченого ст.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Оскільки має місце ще й проникнення у житло, то карається воно позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.