Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ніж

gazeta.lviv.ua

Вівторок, 22 вересня 2015, 11:17

На Львівщині чоловік спробував вчинити харакірі

ніж

До Радехівської центральної районної лікарні з проникаючим ножовим пораненням животазвернуся 37-річний мешканець одного із сіл району.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Про пацієнта з таким тілесним ушкодженням медики поінформували Радехівський райвідділ міліції. Зі слів потерпілого, з яким зустрілися представники слідчо-оперативної групи,поранення він заподіяв собі сам. Посварившись з дружиною, чоловік, який був добряче напідпитку, вирішив вкоротити собі віку. Він схопив кухонний ніж і вдарив себе у живіт.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Санкції статті передбачають покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.