Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Зінкевич

facebook.com/igor.zinkevych

Вівторок, 22 вересня 2015, 19:07

Укроп висунув Зінкевича на місце Садового

Ігор Зінкевич

Активіст ГО "Варти 1" Ігор Зінкевич став кандидатом на посаду міського голови Львова від Укропу.

Про це заявила Львівська обласна організація "Українського об’єднання патріотів – Укроп".

"Сьогодні Львівська обласна організація "Українського об’єднання патріотів – Укроп" має за честь представити свого кандидата на посаду міського голови Львова.

Ним буде Ігор Зінкевич – керівник виконавчого комітету громадської організації "Варта 1". Громадський активіст, волонтер, людина, яка присвятила левову частку свого життя вирішенню щоденних проблем львів’ян, патрулюванню міста, налагодженню співпраці між представниками влади та мешканцями Львова. Ми переконані, що Ігор має підтримку серед численних громадських організацій Львова. За нього виступають волонтерські формування, студентські рухи і значна частина мешканців нашого міста, які знають керівника "Варти 1" не за красивими словами, а за реальною роботою.

"Укроп" вважає, що наш кандидат на посаду очільника Львова та наша команда – це на сьогодні єдина достойна альтернатива місцевій владі" – йдеться у заяві.

Ігор Зінкевич – один зі засновників ГО "Варта 1" і нещедавно став працівником львівської міліції.

Нагадаємо, що наразі участь у виборах міського голови Львова братимуть: нардепи Ігор Васюник та Дмитро Добродомов (Народний контроль), нардепка Оксана Юринець (БПП), Руслан Кошулинський (ВО "Свобода"), депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк (Громадянська позиція), а також Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.