Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 23 вересня 2015, 12:45

Садовий спробує втретє запліднити Львів своєю любов'ю

Андрій Садовий

Львівська міська організація "Об'єднання "Самопоміч"" висинула кандидатів на посаду депутатів міськради та міського голови.

Про це йдеться на сайті "Самопомочі".

Загалом політсила висунула 64-х кандидатів на вибори до Львівської міської ради.

"Для мене ці вибори – це можливість прозвітувати перед громадою та погодити нові пріоритети розвитку. В місті реалізується стратегія розвитку до 2025 року. Моя програма «Львів 2020" – це визначення пріоритетних проектів в кожній галузі  на наступні 5 років. Запрошую всіх знайомитись з нашими пропозиціями, обговорювати та пропонувати свої ідеї", – зазначив Андрій Садовий, лідер партії "Об’єднання "Самопоміч"".

Нагадаємо, що наразі участь у виборах міського голови Львова братимуть: активіст ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич, нардепи Ігор Васюник та Дмитро Добродомов (Народний контроль), нардепка Оксана Юринець (БПП), Руслан Кошулинський (ВО "Свобода"), депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк (Громадянська позиція), а також Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.