Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

фото ia-prometei.org.ua

Четвер, 5 липня 2012, 16:07

Податкова перевіряє підприємство чоловіка Сех в межах розслідування кримінальної справи, але якої саме – не скаже

ДПС у Львівській області  перевіряє МПП «Топаз», засновником якого є чоловік голови фракції ВО «Свобода» Ірини Сех, в межах розслідування кримінальної справи. Про це повідомила прес-служба ДПС у Львівській області.

 

Податкова наголошує, що злочин, за фактом якого відкрита і досліджується дана кримінальна справа, був скоєний задовго до подій, «котрі у заявах Ірина Сех називає причиною тиску на підприємство її чоловіка».

Працівники ДПС у Львівській області  натомість відмовили надати А.Сеху копію постанови про порушення кримінальної справи, оскільки "кримінальна справа порушена за фактом вчинення злочину, а не стосовно особи, чинним кримінально-процесуальним законодавством не передбачено надання копії постанови про порушення такої кримінальної справи будь-якій фізичній чи юридичній особі, крім надання копії постанови прокуророві".

2 липня Ірина Сех заявила, що на підприємстві "Топаз", яке належить її чоловікові,  податківці влаштували чергову перевірку. Сех розцінила це як політичний тиск . Аналогічна заява робилася Іриною Сех 13 березня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.