Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

Львівська ОДА

Четвер, 24 вересня 2015, 14:39

На ремонт доріг Мукачево – Львів та Львів – Ужгород виділять 100 млн євро

ремонт доріг

Міністерство інфраструктури планує скерувати 100 млн євро на ремонт доріг західних областей.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, вивільнені кошти за кредитною угодою з Європейським банком реконструкції та розвитку Мінінфраструктури планує направити на ремонт доріг Н-09 Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів та Н-13 Львів – Самбір – Ужгород.

Загальний обсяг коштів може скласти до 100 млн євро.

Наразі Мініінфраструктури та Укравтодор хочутьспрямувати ці к ошти на капітальний ремонт доріг західних областей: Н-09 Мукачево – Львів на ділянці Івано-Франківськ – Рахів та Н-13 Львів – Самбір – Ужгород на ділянці Львів – Самбір.

"Дорога Н-09 є стратегічною транзитною магістраллю, що забезпечує транспортне сполучення з такими державами, як Словаччина, Угорщина, Румунія та Польща. Ремонт дороги Н-13 покладе початок створенню кільця автодоріг навколо туристичних та рекреаційних місць Карпатського регіону та основних місць відпочинку: Трускавця, Дрогобича, Борислава", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Львівщині розбудова прикордонної інфраструктури та пунктів пропуску на українсько-польському кордоні розпочнеться з ремонту доріг.

Ще 9 вересня Польща виділила Україні 100 млн євро на розбудову прикордонної інфраструктури та пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.