Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

МВФ

rbk.ua

Четвер, 24 вересня 2015, 17:21

Третій транш МВФ надійде у листопаді

МВФ

Україна може отримати третій транш кредиту від Міжнародного валютного фонду у середині листопада.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як наголосила голова Національного банку України Валерія Гонтарєва сьогодні, 24 вересня, під час брифінгу, МВФ дасть транш у листопаді.

"22 вересня місія МВФ стартує, 2 жовтня вона повинна їхати. Думаю, що до того моменту вони все встигнуть зробити, практично все з боку уряду і Національного банку виконано. Десь середина листопада", – заявила Валерія Гонтарєва.

Нагадаємо, Валерія Гонтарєва повідомила, що міжнародні резерви Національного банку України на сьогоднішній день перевищують 13 млрд дол. Планується, що до кінця року міжнародні резерви зростуть до 18 млрд дол.

Також місія МВФ працювала в Києві з 12 травня по 11 червня, а 4 серпгня Нацбанк отримав від Міжнародного валютного фонду другий транш кредиту у сумі 1,7 млрд дол.

МВФ прогнозує середньозважений курс гривні в Україні у 2015 році на рівні 22 гривні за долар і 24,1 гривні за долар в 2016 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.