Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Четвер, 5 липня 2012, 17:11

Прокуратура Львівщини оскаржила вирок, винесений колишньому голові Турківської РДА за хабар

Прокуратура Львівської області оскаржила в касаційному порядку вирок, винесений колишньому голові Турківської районної державної адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Вироком апеляційного суду Львівської області від 05.06.2012 року колишнього голову Турківської районної державної адміністрації Чернянського В.І., засуджено за ч.2 ст.368 КК України ( на 3 роки позбавлення волі із позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, пов'язані з виконанням організаційно – розпорядчих обов'язків, строком на 2 роки, без конфіскації майна, а також на підставі ст.54 КК України його позбавлено 7 рангу державного службовця.

Нагадаємо, посадовець обвинувачується у вимаганні та одержанні від приватного підприємця 25 000 доларів США хабара за сприяння у наданні останньому земельної ділянки площею 2 га за межами смт. Бориня Турківського району для ведення особистого селянського господарства з видачею відповідного розпорядження.

Незважаючи на те, що суд розглядаючи вищезгадану кримінальну справу визнав представлені прокуратурою Львівської області докази його вини достатніми та достовірними, однак, призначаючи покарання не врахував ступені тяжкості злочину та особи засудженого.
З огляду на викладене прокуратурою Львівської області подано касаційну скаргу до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ у зв'язку з м'якістю призначеного покарання за вчинення тяжкого злочину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.