Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Закон про мову

Четвер, 5 липня 2012, 17:25

Президент пообіцяв подумати перед тим, як підписати закон про мови

Президент Віктор Янукович прийме рішення щодо підписання Закону про засади державної мовної політики лише після його аналізу та експертних висновків.

 

Про це він заявив під час сьогоднішньої зустрічі з керівництвом парламенту та депутатських фракцій, - повідомляє прес-служба глави держави.  

«Все, що належить до повноважень Президента в цих питаннях, - я їх буду використовувати повністю. Тільки після того, як я вивчу всі ці питання, я буду мати можливість висловлювати свою точку зору і, відповідно, приймати певні рішення», - наголосив Глава держави. Наразі, зазначив В.Янукович, він не хоче робити жодних попередніх висновків щодо зазначеного закону.

Віктор Янукович наголосив. Що він зацікавлений у стабільності в країні.

Нагадаємо, 3 липня ВРУ ухвалила   Закон про засади державної мовної політики. Цього ж дня в багатьох містах України розпочалися акції протесту, які тривають і нині.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.