Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТО

П'ятниця, 25 вересня 2015, 13:55

Учасникам АТО з Львівщини виділили майже дві тисячі земельних ділянок

АТО

На Львівщині учасники АТО отримали 1747 земельних ділянок для будівництва, садівництва та ведення с/г.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

З початку запровадження ініціативи про забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 1747 земельних ділянок, загальною площею 250 га.

Усі земельні ділянки розташовані як в межах, так і поза межами населених пунктів області.

Загалом землевпорядна служба регіону ухвалила 1414 рішень про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок, загальною площею 169 га.

Учасники АТО планують використати землі переважно для ведення садівництва (1377 земельних ділянок), а також для особистого селянського господарства (33 земельні ділянки) та індивідуального дачного будівництва (4 земельні ділянки).

Ще 333 земельні ділянки в межах населених пунктів військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі бійці АТО використають для будівництва житлових будинків та господарських споруд.

Загалом землевпорядна служба Львівщини надала учасникам АТО 2973 дозволи на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 560 гектарів.

Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.