Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Радикальна партія України

П'ятниця, 25 вересня 2015, 18:38

Радикалів до Львівської облради поведе Юрій Візняк

Радикальна партія України

Список Радикальної партії Олега Ляшка на виборах до Львівської облради очолить заступник голови Львівської териториальної організації партії, керівник обласного виборчого штабу Юрій Візняк. 

Рішення про це було ухвалено сьогодні делегатами конференції Львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

До списку увійшли 84 кандидати, – повідомляє прес-служба ЛТО Радикальної партії. 

«Кандидатами у депутати до Львівської облради ми визначили 85 осіб, з них 29 жінок, тобто встановлена законом квота становить 34%. Серед наших кандидатів є науковці, волонтери, учасники АТО, спортсмени, тощо. Протягом кількох місяців до конференції ми проводили тренінги для майбутніх кандидатів, вчили їх законодавству, аби вони фахово представляли Радикальну партію на різних рівнях», – розповів Юрій Візняк.

Конференція Львівської територіальної організації РПЛ матиме другий етап, про який буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, у середу, 23 вересня, відбулась конференція Львівської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка під головуванням керівника міської організації Андрія Поливки.

Делегати міської конференції затвердили список кандидатів у депутати до Львівської міської ради зі 65 осіб.

«Наша конференція ще не закрита. Наразі усі кандидати, підтримані конференцією, проходять перевірку безпосередньо у лідера партії Олега Ляшка, щоб жоден з них не зміг скомпроментувати нас», – сказав Андрій Поливка.

Першим номером у списку кандидатів до Львівської міської ради від РПЛ став адвокат Володимир Марусяк.

Він розповів, що на локальному рівні депутати від Радикальної партії планують вирішувати питання оптимізації транспортної системи Львова, проблему смороду та незаконного будівництва.

За словами Володимира Марусяка, програма наразі доопрацьовується і буде представлена громадськості найближчим часом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.