Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкогольні вироби

mvs.gov.ua

Понеділок, 28 вересня 2015, 16:43

На Львівщині ліквідували два підпільні цехи з виготовлення алкоголю

алкогольні вироби

У Львові та у Радехівському районі області виготовляли фальсифіковані алкогольні напої з підробленими марками акцизного збору.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Відтак, горілка вироблялася у двох підпільних міні-цехах, а реалізовувалася у крамницях Львова та Радехівського району.

25 вересня у одному із селищ Радехівщини, де у приватному будинку продукували фальсифіковану горілку, під час обшуку було виявлено та вилучено 40 літрів спирту у пластикових каністрах, обладнання для розливу продукції, підроблені акцизні марки та 600 пляшок готового алкоголю (зокрема, із використанням таких відомих брендів як «Медофф» і «Немірофф»).

Другий цех працював у Львові в орендованій квартирі. Там правоохоронці виявили 60 літрів спирту у пластикових каністрах, 20 літрів суміші, готової до розливу, 100 пляшок підробленої горілки із сумнівними акцизними марками тощо. 

Зразки вилученої продукції скеровані на експертне дослідження. Працівники слідчого відділення Залізничного райвідділу міліції проводяться заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, та сітки збуту алкогольного фальсифікату.

Продаж фальсифікованих алкогольних виробів карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.