Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Прес-реліз,   Вівторок, 29 вересня 2015, 11:51

Народний Фронт не братиме участь у виборах мера Львова

Арсеній Яценюк

Львівський осередок політичної партії Народний Фронт у Львові не висунув кандидатів у мери Львова та до місцевої ради.

Про це повідомила прес-служба Народного Фронту.

Як заявив прем’єр-міністр України і лідер партії Арсеній Яценюк, партія не братиме участі у виборах, проте, як йдеться у зверненні львівського місцевого осередку Нарадного Фронту, це не означало повної відмови від участі у місцевих виборах. 

«Як партія, представлена парламентською фракцією, ми делегували своїх партійців та прихильників у всі відповідні територіальні та дільничні комісії. З розумінням поставились до бажання окремих членів партії, після призупинення членства, балотуватись у списках наших політичних партнерів. Окремо слід наголосити про співпрацю з осередками політичної партії Блок Петра Порошенка – Солідарність. Згідно домовленостей, формування місцевих виборчих списків повинно було формуватись, враховуючи думку політичних осередків Народного Фронту. Як партія-переможець на парламентських виборах, Народний Фронт продемонстрував наявність кадрового потенціалу, як політичного, так і штабного. Залучення Народного Фронту у виборчі списки БПП–Солідарність, повинно було підсилити досвід ще молодої президентської сили», – йдеться у зверненні.

Однак, за словами фронтовиків, на Львівщині домовленість про співпрацю не взяли до уваги.  Керівники виборчої кампанії в області відмовились залучити кадровий та інтелектуальний потенціал НФ.

«Така відсутність професіоналізму, безперечно, не додасть позитиву та добрих результатів на виборах. А виборця змусить з підозрою поставитись до партії, назва якої носить ім'я Президента країни. Сподіваємось, що це продиктовано тільки і виключно браком належного політично досвіду, а не бажанням дискредитувати політичну ідею правлячої партії» , – йдеться  у зверненні.

Нагадаємо, про те, що Народний Фронт не висуватиме своїх кандидатів місцеві вибори, Арсеній Яценюк повідомив наприкінці серпня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.