Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослав Хом'як

Прес-реліз,   Вівторок, 29 вересня 2015, 13:33

Список "Нашого краю" до Львівської облради очолив Хом’як

Мирослав Хом'як

Партія "Наш край" вклала список кандидатів до Львівської обласної ради, який очолив Мирослав Хом'як.

Про це повідомила прес-служба ЛТО партії "Наш край".

На конференції Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" делегати висунули кандидатів до Львівської обласної ради. Вів конференцію голова обласного осередку партії Мирослав Хом'як, він же очолив список.

"Сьогодні "Наш край" презентує команду людей справи, які здатні взяти на себе відповідальність за майбутнє Львівщини", – зазначив Мирослав Хом’як.

Він нагадав, що члени партії на Всеукраїнському з’їзді 17 вересня ухвалили рішення про участь партії у місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

За словами Хом’яка, у список "Нашого краю" увійшли професіонали, знавці своєї справи, які мають досвід, аби будувати нову економіку та розвивати свій рідний край. До команди також долучилися знані місцеві лідери-господарники, а саме: Богдан Піх, Ігор Дума, Микола Рогуцький, Ярослав Климович, Ігор Гайдучок, Василь Струс . А також Герой України Іван Вужинський.

Також він зазначив, що після реформ у місцевому самоврядуванні разом із командою "Нашого краю" приділятимуть значну увагу ремонту, будівництву та утриманню доріг та переконаний, що буде покладено край "довгобудам", які будуються уже понад 20 років.

На конференції було озвучено першочергові завдання політичної сили: об’єднання усіх львів’ян задля покращення життя рідного краю, відповідальність кожного кандидата перед виборцями та єдність команди.

Очільник обласного осередку партії "Наш край" подякував присутнім за довіру та пообіцяв разом із міцною командою однодумців, які увійшли до списку "Нашого краю", результативно вирішувати пріоритетні питання Львівщини під час майбутньої каденції.

Нагадаємо, члени партійної організації одноголосно висунули кандидата на посаду міського голови Львова депутата Львівської обласної ради Олега Баляша, який і очолив список кандидатів на всі 64 округи Львова.

"Ми боротимемося проти закриття шкіл, за якісну освіту для наших дітей, за високі стандарти освіти, гідну оплату праці. Саме тому до "Нашого краю" увійшли перевірені та надійні люди, які спільною об’єднаною командою зможуть не тільки подолати усі негаразди, але й зробити все, щоб впевнити львів’ян у завтрашньому дні", – наголосив під час свого виступу Олег Баляш.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.