Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Митна

Вівторок, 29 вересня 2015, 15:11

На площі Митній у Львові відремонтують фонтан

площа Митна

У Львові реконструкцію фонтану на площі Митній проводитиме Личаківська райадміністрація.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

28 вересня виконавчий комітет Львівської міськради надав Личаківській райадміністрації дозвіл на реконструкцію фонтану на площі Митній, видатки на які цьогоріч проводитимуть за рахунок коштів бюджету розвитку міста.

Згідно з рішенням виконкому, районна адміністрація повинна провести експертну оцінку фонтану на пл. Митній, здійснити його реконструкцію, отримати вихідні дані на проектування, розробити проектно-кошторисну документацію у ліцензованій проектній організації та погодити її у встановленому порядку.

Після цього на розгляд міськради буде подано проект ухвали про прийняття фонтану у власність територіальної громади Львова, з подальшою передачею його на баланс РА.

Нагадаємо, на початку липня на площі Митній стартували роботи з заміни аварійних водопровідних мереж та каналізаційного колектора. Роботи з реконструкції площі Митної триватимуть ще у 2016 році і передбачає пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, оновлення фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень.

Попередня вартість реконструкції площі складає 6 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.