Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Держгеокадастр

Середа, 30 вересня 2015, 14:48

На Львівщині запрацювали атласи земель для учасників АТО

Держгеокадастр

Львівські землевпорядники створили он-лайн атласи земель, зарезервованих для учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Львівської області.

До переліку земель, що можуть бути надані у власність учасникам АТО, включили 253 земельні масиви площею 1403,88 га. Інформацію про землі, зарезервовані на Львівщині, землевпорядники звели у графічному альбомі-атласі та розмістили у відкритому доступі.

Відтак, учасники АТО, які вирішили отримати земельні ділянки, можуть ознайомитись із матеріалами про вільні землі в он-лайн режимі.

Зазначимо, що земельні ділянки, включені до переліку зарезервованих земель, можуть бути використані для ведення садівництва – 524 га, особистого селянського господарства – 504 га, а також для будівництва та обслуговування житлових будинків – 367 гектарів.

 Найбільше земельних масивів землевпорядники зарезервували у Жидачівському – 170 га, Яворівському -161 га, Городоцькому – 148 га – районах. У Червонограді визначили 4,5 га, які можуть бути надані учасникам АТО для будівництва та обслуговування житла.

«Працівники територіальних підрозділів Держгеокадастру Львівщини резервують землі для того, щоб всі учасники АТО мали можливість отримати земельну ділянку. Для зручності військових ми оперативно оцифровуємо та розміщуємо у відкритому доступі дані про вільні земельні масиви», –  відзначив керівник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Нагадаємо, 30 червня Держгеокадастр запустив онлайн-послугу замовлення витягу про земельну ділянку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.