Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Середа, 30 вересня 2015, 17:18

Чолій посварився з Гутником за львівську землю

Львівська міська рада

Депутат Львівської міськради та директор музею «Територія Терору» у Львові Тарас Чолій звинуватив депутатів ВО «Свобода» у корупційних схемах із землею та винесення земельних питань на порядок денний.

Про це з сесії Львівської міської ради повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, Тарас Чолій звинуватив членів франції «Свобода» у міськраді у тому, що питання, винесені на сесію, торкаються лише землі.

Депутат вбачає у цьому корупційні схеми та махінації, які проводять депутати «Свободи», та назвав членів партії «святими».

Також депутат надав запит щодо вилучення із порядку денного сесії Львівської міськради 43 питань, що стосуються надання права оренди чи власності на земельні ділянки міста.

Проте інші депутати його не підтримали, а член ВО «Свобода» Андріян Гутник звинуватив Чолія у тому, що той не орієнтується у ситуації, адже жодного разу не був на засіданні депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.