Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

зупинка транспорту

Середа, 30 вересня 2015, 17:51

У Львові тимчасово змінили кінцеві зупинки маршруток 16 та 41

зупинка транспорту

Через ремонтні роботи 1 жовтня рух транспорту на ділянці вул. Сихівської у Львові буде обмежено.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, 1 жовтня з 8.00 до 21.00 год на ділянці вул. Сихівської від з’їзду з вул. Зеленої до просп. Червоної Калини проводитимуть дорожньо-ремонтні роботи, у зв’язку з чим тут перекриють рух транспорту.

За інформацією управління транспорту та зв’язку Львівської міськради, міські автобусні маршрути №47, 13, 14, 19, 23, 26, 35, 37, 38, 40 та 46 здійснюватимуть об’їзд вулицею Зубрівською без тривалих зупинок, а маршрути, які курсують вулицею Кавалерідзе до вул. Сихівської, об’їжджатимуть вулицею Антоненка-Давидовича.

Окрім цього, кінцеві зупинки міських автобусних маршрутів №16 та 41 будуть тимчасово перенесені до кінотеатру ім. Довженка.

Виконавець – ТзОВ «Онур».

Нагадаємо, що вул. Сихівську ремонтують з 1 вересня – рух транспорту наразі  здійснюється в односторонньому режимі. Орієнтовний термін завершення робіт – 10 жовтня. Виконавець – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Вартість будівельних робіт складатиме понад 23 млн. грн.

Заплановані обсяги робіт: влаштування дорожнього покриття з асфальту – 17251 м2; ремонт бічних проїздів – 1827 м2; ремонт технічних тротуарів  – 1045 м2; заміна переходів водопроводу через дорогу – 3 шт; заміна дощоприймачів – 20 шт; ремонт світлофора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.