Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів-Краковець

Четвер, 1 жовтня 2015, 11:17

Служба автомобільних доріг отримає землю для обслуговування траси Львів-Краковець

Львів-Краковець

Львівська облдержадміністрація виділила 1,415 га землі для будівництва та обслуговування траси  Львів-Краковець.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 552/0/5-15 від 30 вересня 2015 року.

Відтак, земельна ділянка на території Краковецької  селищної ради Яворівського переходить у користування Служби автомобільних доріг у Львівській області.

«Надати Службі автомобільних доріг у Львівській області дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення додаткових земельних ділянок площею 1,415 га для будівництва та обслуговування автомобільної дороги державного значення М-10 Львів – Краковець», – йдеться у розпорядженні.

Загалом будівництво автомобільної дороги державного значення М-10 Львів-Краковець відбудеться на ділянці км 69+926 – км 70+446 у Львівській області.

Нагадаємо, у травні 2015 року Укравтодор оголосив концесійний конкурс на будівництво дороги Львів-Краковець. Вартість проїзду першою платною дорогою Львів-Краковець може становити 74 грн для легкових авто та 258 грн для вантажівок.

На будівництво траси уряд виділив близько 27 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.