Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

http://vsim.ua

П'ятниця, 6 липня 2012, 10:33

Надзвичайники знайшли на Львівщині артилерійські снаряди

Цього тижня, 3 липня, в лісі неподалік с.Бортятин та м. Судова Вишня Мостиського району виявлено артилерійські снаряди чаів II Світової війни.

Після цього було проведено перевірку місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів і вилучено 186 артилерійських снарядів та пострілів 47 мм і 75 мм калібрів. Всі боєприпаси було знешкоджено вчора, 5 липня на місці їх виявлення.

Нагадаємо, з початку 2012 року в 186-ти місцях на території області виявлено застарілі боєприпаси часів ІІ Світової війни, при цьому вилучено та знешкоджено понад 650 боєприпасів.

З метою запобігання виникнення нещасних випадків, Головне управління з питань надзвичайних ситуацій у Лвьівськіій області просить мешканців при виявленні вибухонебезпечних предметів (або предметів, схожих на них) отримуватись наступних правил: жодним чином не чіпати їх і тим більше не намагатися розібрати;
негайно повідомити в найближчий територіальний підрозділ МНС за номером 101, відділок міліції -102, у військкомат, органи місцевої виконавчої влади; за можливості позначити місце знаходження вибухонебезпечного предмету пам'ятною віхою з підручних засобів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.