Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мар'ян Лозинський

kameniar.lnu.edu.ua

Четвер, 1 жовтня 2015, 16:34

Кандидат до Львівської міськради Лозинський придбав мотоцикл

Мар'ян Лозинський

У 2014 році викладач ЛНУ ім. І. Франка, член "Об'єднання "Самопоміч" їздив на мотоциклі, а члени його сім'ї – на двох авто.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті політичної партії "Об'єднання "Самопоміч".

Власного авто Мар’ян Лозинський не має, натомість їздить на мотоциклі "Скутер", який прибдав за 3 400 грн. Його сім’я задекларувала авто Honda CRV 2008 року випуску та Volkswagen 2006 року випуску.

У минулому році Мар’ян Лозинський задекларував 159 903 грн загального доходу. З них зарплата становила 131 332,41 грн, дохід від викладацької діяльності – 28 570,37 грн.

Варто додати, що Мар’ян Лозинський є проректором з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Львівського національного університету імені Івана Франка, доцент кафедри теорії і практики журналістики ЛДУ ім. Івана Франка.

Щодо нерухомого майна, то Лозинський володіє квартирою площею 75 кв. м. Члени його сім’ї мають земельну ділянку площею 0,98 кв. м, житловий будинок у 136,2 кв. м та гараж площею 14 кв. м.

Вкладів у банках у Лозинського, як і у членів його сім’ї, немає, а фінансові зобов’язання викладача журналістики – добровільне страхування на 5 500 грн. Члени його сім’ї також застрахували себе на 7 600 грн.

Зазначимо, Мар’ян Лозинський був директором видавництва "Місіонер" член правління Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України, заступник головного редактора часопису "Листи до приятелів".

Нагадаємо, згідно з виборчим списком "Самопомочі" Лозинський є кандидатом у депутати до Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.