Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівські трамваї

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 12:08

Територію трамвайного депо у Львові передадуть інвестору

Львівські трамваї

Львівські депутати погодили реалізацію інвестиційного проекту "Креативний квартал".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

30 вересня сесія Львівської міськради затвердила інвестиційний проект "Креативний квартал", умови конкурсу і конкурсну документацію з вибору інвестора.

"Йдеться про територію трамвайного депо, розміщеного між вул. Небесної Сотні та вул. Сахарова. Які умови ми пропонуємо інвестору – передати об’єкти нерухомого майна, терміном оренди на 50 років, доставити вимогу завершення реконструкції впродовж не більше 2 років і звільнити інвестора від орендної плати на час проведення реконструкції, оскільки так передбачає Цивільний Кодекс та Закон України "Про оренду державного та комунального майна", – зазначила начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

За її словами, орендар звільняється від орендної плати на весь час, коли він не може використовувати об’єкт за цільовим призначенням, а у подальшому мерія пропонує визначити розмір орендної плати окремим рішенням сесії міської ради.

"Процедура вибору інвестора буде відбуватися таким чином: після затвердження та, звісно, за умови прийняття цього рішення на сесії міської ради, збереться інвестиційна комісія, буде опубліковано оголошення в газеті "Ратуша", і результати конкурсу будуть винесені на розгляд сесії", – наголосила Гелена Пайонкевич.

Відтак, з метою реалізації проекту було виділено ряд будівель та споруд на вул. Д. Вітовського, 57, які за результатами інвестиційного конкурсу передаватимуть інвестору в оренду на 50 років. Протягом 2 років з дня укладення договору оренди, інвестор зобов’язується реставрувати та здійснити реконструкцію будівель та споруд на вул. Д. Вітовського, 57, зберігаючи їх первинний вигляд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.