Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 14:40

З'явилися списки кандидатів до Львівської обласної ради

вибори 2015

Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Про це повідомляє Львівська обласна виборча комісія на своїй сторінці у Фейсбуці.

"На сьогоднішньому засідання завершено реєстрацію кандидатів в депутати Львівської обласної ради від місцевих організацій політичних партій", – йдеться у повідомленні.

У Львові списки очолюють: Володимир Гірняк від "Громадянської позиції", Андрій Білоус від "Народного котрролю", Руслан Кошулинський від ВО "Свобода", Юрій Гудима від ВО "Батьківщина", Богдан Панкевич від Української галицької партії, Параскевія Дворянин від "Об'єднання "Самопоміч", Василь Курій від "Волі", Ігор Ільків від Укропу, Олег Синютка від Блоку Петра Порошенка "Солідарність", Сергій Сенчку від "Єдиного центру", Юрій Візняк від Радикальної партії Олега Ляшка, Богдан Гагалюк від Народного руху України, Мирослав Хом'як від "Нашого краю", Іван Горон від "Сили людей", Ростислав Новоженець від УРП та Михайло Герман від "Опозиційного блоку".

Відтак, з повним списком кандидатів у депутати можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, участь у виборах до Львівської облради братимуть 16 політичних партій. Серед них найбільші списки у ВО "Свободи" та ВО "Батьківщини".

Місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня 2015 року. ЦВК змінила бюлетені на цьогорічних місцевих виборах – вказуватимуться лише імена кандидатів. У Львові створено 64 округи, такою ж буде кількість депутатів міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.