Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослав Хом'як

Реклама,   П'ятниця, 2 жовтня 2015, 16:00

Влада бореться із партією "Наш край" – Мирослав Хом'як

Мирослав Хом'як

Львівська обласна організація партії "Наш край" висловлює стурбованість щодо намагання влади не допустити політичну силу на місцеві вибори у низці областей.

У заяві ЛОО "Наш край" наголошує на тому, що влада боїться партії "Наш Край" і наводить приклади такі приклади протиправної діяльності:

У Херсоні заборонили брати участь у виборах міського голови Володимиру Сальдо, людині, яка 10 років очолювала місто.

Відмовлено у реєстрації списків кандидатів від "Нашого краю" до Волинської і Житомирської обласних рад, Лисичанської міськради (Луганська область) та Старосамбірської районної ради (Львівська область).

У Запоріжжі за абсолютно надуманими причинами кандидатів від "Нашого краю" до облради намагалися зняти з реєстрації. Проте партія домоглася реєстрації списку "Нашого краю" на виборах до Запорізької обласної ради.

За більшістю випадків відмови стоять губернатори, або члени комісій  провладних партій. Крім того, в деяких випадках (Запоріжжя) влада вдалася до ситуативного союзу з олігархами та представниками режиму Януковича – Опозиційним блоком, щоб зняти наших кандидатів з виборів.

"Своїм союзом з Опоблоком, тиском та намаганням зняти "Наш край" влада демонструє, яка з політичних партій є для неї справді небезпечною та кого вона вважає своїм основним конкурентом. Соціологічні дослідження свідчать про те, що партія місцевих лідерів, якою є "Наш край", стрімко набирає вагу.

Зняти з перегонів намагаються саме лідерів симпатій виборців від "Нашого краю". Ми доб’ємося реєстрації через суд. І цей процес вже почався. Запорізька обласна виборча комісія вже зареєструвала список від партії "Наш Край" для участі у виборах в облраду. І в інших областях партія буде добиватися позитивних рішень всіма доступними в межах закону засобами.

Незважаючи на тиск влади та намагання усунути "Наш край" з виборчого процесу, ми боремося та відстоюватимемо свої права та права своїх виборців. Нас не зламати!", – зазначив голова Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Мирослав Хом’як.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.