Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зустріч

прес-служба ПАТ "Львівобленерго"

Вівторок, 6 жовтня 2015, 16:16

Зустріч з працівниками "Львівобленерго"-учасниками АТО

зустріч

Минулого місяця відбулася зустріч керівництва ПАТ "Львівобленерго" з працівниками, які були призвані на військову службу на час АТО і вже приступили до роботи після демобілізації.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Львівобленерго".

Директор з управління персоналом та тарифної політики Товариства Сергій Різенко подякував енергетикам за виконання їхніх громадянських обов’язків перед Україною та розповів що було зроблено протягом двох останніх років колективом ПАТ «Львівобленерго» для допомоги учасникам АТО: "Шановні колеги! Велике спасибі Вам за мужність та сміливість, яку Ви проявили для нашої Батьківщини. Ви виконували почесну, важку, небезпечну та відповідальну місію – захист суверенітету нашої держави. Найголовніше те, що Ви залишилися живими. Наше Товариство завжди думало про Вас і Ваші сім’ї та допомагало.

Впродовж 2014-2015 років нашими працівниками зібрано на допомогу учасникам АТО 811 тис. грн, ще 728 тис. грн було виділено Товариством. Понад 4 млн грн військового збору перераховано до державного бюджету".

Висловив слова вдячності оборонцям миру і спокою в Україні голова профспілки Товариства Степан Гордий: "Ми раді Вас бачити у нашому Товаристві живими та здоровими. Дякуємо Вам за те, що Ви достойно виконали свій обов’язок перед Батьківщиною. Протягом 2015 року ми з колективом здійснили всю соціальну програму, яка була запланована профспілкою. Шановні наші захисники, у разі потреби звертайтеся до нас, і ми завжди будемо раді Вам допомогти".

У рамках заходу Сергій Різенко та Степан Гордий вручили подяки усім працівникам-захисникам "За сумлінне виконання військового обов’язку із забезпечення суверенітету та територіальної цілісності України" та книгу "Історія електрифікації Львівщини" з авторським підписом і побажаннями Андрія Крижанівського.

Також працівникам були роздані пам’ятки з інформацією про організації, які надають психологічну допомогу та юридичні консультації військовослужбовцям з АТО.

Хвилиною мовчання енергетики пом’янули усіх захисників, які боронили Україну до останнього подиху. А завершився захід виконанням Гімну України.

Допомога українській армії від львівських енергетиків за 2014-2015 роки:

– 60 працівників Товариства було призвано на військову службу за час проведення АТО, з них 38 вже демобілізовані.

– Понад 1,5 млн грн добровільних пожертв на допомогу українським військовим зібрано працівниками та виділено Товариством, на які було закуплено тепловізори, теплові генератори, переговорні пристрої, радіостанції, приціли, бронежилети, шоломи, берци, гумові чоботи, термобілизну, спальники, інструменти і комплектуючі, "буржуйки" тощо.

Придбане обладнання та обмундирування передано мобілізованим працівникам Товариства, академії сухопутних військ України ім. гетьмана Петра Сагайдачного, 3-му батальйону територіальної оборони Львівщини, 15-му гвардійському реактивному артилерійському полку (Дрогобич), 24-ій окремій механізованій бригаді імені Данила Галицького, мобільному госпіталю Західного регіону, ЗТУ "Національна гвардія", військовій частині 0284, ГФ "Народна самооборона", львівському прикордонному загону (в/ч2144).

– Надана матеріальна допомога учасникам АТО.

– Понад 4 млн. грн військового збору перераховано до державного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.