Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ухилення від сплати податків

vol.gp.gov.ua

Середа, 7 жовтня 2015, 10:52

У Львові розслідують 14 фактів ухилення від сплати податків великими платниками

ухилення від сплати податків

У Львові з початку року внесено в ЄДРДР та розпочато 14 кримінальних проваджень за ст. 212 Кримінального кодексу України, в т.ч. за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (ч.3 ст.212 КК України) – 8 кримінальних проваджень.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МГУ ДФС Львова

За зібраними працівниками оперативного управління Спеціалізованої ДПІ з обслуговування великих платників у м. Львові МГУ Міндоходів матеріалами з початку року внесено в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань та розпочато 14 кримінальних проваджень за ст. 212 Кримінального кодексу України, в т.ч. за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (ч.3 ст.212 КК України) – 8 кримінальних проваджень.

За звітний період закінчено розслідування та скеровано до суду 3 кримінальних провадження за ухилення від сплати податків, для звільнення винних осіб від кримінальної відповідальності у зв’язку із сплатою ними до притягнення до кримінальної відповідальності прихованих від оподаткування сум податків та зборів на суму понад 32,5 млн. грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.