Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

ks.arbitr.gov.ua

Середа, 7 жовтня 2015, 12:59

18-річний злодій-випивака з Самбірщини сяде на 5 років

суд

На рахунку 18-річного зловмисника п’ять злочинів, вина у скоєнні яких доведена в суді, 4 з них вчинив, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Так, у лютому в Самборі зловмисник, перебуваючи в гостях у знайомої, викрав з її гаманця 800 гривень. Через місяць він у тієї ж жінки викрав ще 250 гривень.

Три злочини засуджений скоїв у селах Самбірського району. Зокрема, в одному з будинків він викрав мобільний телефон, в іншому – 67 гривень та алкогольні напої. У грудні минулого року чоловік намагався також вчинити грабіж. На світанку він проник до чужого будинку і напав на господиню оселі. Проте намір до кінця не довів, оскільки злякався, побачивши, що прокинулися сусіди потерпілої і увімкнули світло в хаті.

Суд визнав винним юнака у скоєнні злочинів, передбачених ч.1,2,3 ст.185 (крадіжка) та ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України, і призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.