Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 7 жовтня 2015, 18:47

Фінансові махінації під час підготовки до Євро 2012 не могли пройти повз Садового

Андрій Садовий

Всі розкрадання під час підготовки до Євро 2012, які виявили у Львові не могли бути здійснені без погодження міського голови. 

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова "Центру запобігання та протидії корупції" Володимир Мартиненко.

"Коли керівник якогось департаменту Львівської міської ради робить якийсь процес, підписує якийсь документ, проводить якийсь тендер, закуповує якусь арматура, наприклад,  то ми з вами прекрасно знаємо, що цей керівник департаменту без узгодження з мером міста навіть кроку нікуди не зробить", – заявив Володимир Мартиненко.

За всі розкрадання повинен відповіди міський голова, який допустив ці розкрадання.

"Якщо ми будемо говорити відносто того, чи крав особисто Садовий, чи не крав особисто Садовий - це мають визначити правоохоронні органи. Ми розуміємо, що всі процеси відбуваються, які відбуваються в місті, то там є мер. Якщо відбуваються розкрадання, то відповідати повинен відповідати мер", – додав голова "Центру запобігання та протидії корупції" Володимир Мартиненко.

Крім цього, "Центр запобігання та протидії корупції" підпише петицію до правоохорнців, аби ті оприлюднили інформацію про те, як розслідуються справи, які вже відкрили щодо розкрадання грошей під час підготовки до Євро 2012.

Нагадаємо, в ході перевірки законності використання коштів Державного бюджету України для придбання автотранспортних засобів на виконання бюджетної програми “Оновлення парку автобусів у містах, в яких відбуватимуться матчі чемпіонату ЄВРО-2012” прокуратура Львівської області виявила фінансові махінації.

Також у 2013 році прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за фактом незаконного використання близько 4,5 млн. грн. бюджетних коштів під час підготовки до Євто-2012. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.