Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військові навчання

Четвер, 8 жовтня 2015, 10:36

Українські військові навчатимуться у Польщі

військові навчання

Польща почала навчати українських військових інструкторів У Польщі розпочався курс навчання для 30 військових інструкторів з України.

Про це повідомляє Українська правда.

З 7 жовтня до 6 листопада молодші офіцери з України навчатимуться у вищих військових навчальних закладах Варшави та Познані.

Витрати на навчання розділять між собою польське міністерство оборони і НАТО.

Зазначимо, що Польща разом з Німеччиною, Великобританією, США та іншими країнами-членами НАТО бере участь у програмі Альянсу під назвою Defense Education Enhancement Program.

Одна з цілей програми – наближення стандартів української армії до стандартів НАТО.

Польща є одним з найбільших прихильників інтеграції України в західні структури. З моменту анексії Криму Росією і початку конфлікту на Донбасі Варшава також виступає за більшу присутність НАТО на східному кордоні альянсу.

Нагадаємо, 9 вересня Польща виділила Україні 100 млн євро на розбудову прикордонної інфраструктури та пунктів пропуску на українсько-польському кордоні. 

Також 5 вересня на українсько-польському кордоні відкрили оновлений відділ прикордонної служби "Коритниця" Львівського загону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.