Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Радикальна партія України

Прес-реліз,   Четвер, 8 жовтня 2015, 12:09

Ми не можемо встановити ціну на газ, але можемо допомогти львів’янам економити, – Марусяк

Радикальна партія України

Перший номер у списку кандидатів у депутати до Львівської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Марусяк розповів про плани радикалів щодо реформування житлово-комунального господарства міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Окрім жорсткого контролю за якістю надання послуг комунальними підприємства Львова, за словами Володимира Марусяка, потрібно переглядати тарифи на послуги ЖКГ.

«Ми не можемо змінити ціну кубометру газу, тому що вона визначається на загальнодержавному рівні, але ми можемо допомогти мешканцям зекономити – це є програми енергозбереження, це надання дозволів на облаштування індивідуального опалення. Зараз міська рада не надає таких дозволів, що унеможливлює для людей ухвалення власного рішення про власні ж витрати. Індивідуальне опалення – це також економія газу», – пояснив Марусяк.

Також він додав, що зараз влада не надає дозволів, мотивуючи це можливим розбалансуванням системи. Але у Радикальної партії є план як цього уникнути.

«Тут є два етапи для вирішення проблеми: юридичний і технічний. У нас вже є юридичні напрацювання, що допоможуть це зробити. На технічному рівні – долучаємо відповідні фахові служби для обстеження кожного будинку.

Також буде індивідуальний підхід до кварталів, адже скрізь різна забудова. Якщо нам вдасть покращити систему теплопостачання на 30-40% це вже буде користю для певних категорій мешканців – вони зможуть зменшити видатки на ці послуги», – додав Володимир Марусяк.

Нагадаємо, список Радикальної партії Олега Ляшка на виборах до Львівської облради очолить заступник голови Львівської териториальної організації партії, керівник обласного виборчого штабу Юрій Візняк. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.