Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Лазаренко

Четвер, 8 жовтня 2015, 12:46

Лазаренко: офіційно я на лікарняному до 14 жовтня, тому інформацію про звільнення не коментую

Юрій Лазаренко

Начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко з понеділка, 5 жовтня, перебуває на лікарняному до 14 жовтня.

Про це він повідомив Варіанти, відмовившись коментувати інформацію про своє звільнення, яка з'явилась на сайті Львівської ОДА.

«Я зможу коментувати це після того, як завершиться моє перебування на лікарняному», – сказав Лазаренко.

«За ініціативи Львівської обласної державної адміністрації минулого тижня звільнено начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрія Лазаренка», – повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Облдержадміністрація впродовж дев'яти місяців зверталася до Укравтодору, Міністерства інфраструктури та прем'єр-міністра України щодо звільнення Юрія Лазаренка.

“Нарешті справа зрушила з місця, – зазначила Ірина Гримак. – Ми неодноразово вказували на те, що у Службі автомобільних доріг Львівщини є грубі порушення, про те, що немає жодної співпраці та ефективного управління в сфері дорожнього господарства, а також йде певний супротив щодо ремонту доріг. І от 30 вересня було видано наказ Укравтодору про звільнення цього керівника. Зараз виконує обов'язки начальника САДу Андрій Окрепкий”.

Згідно українського законодавства, якщо людина перебуває на лікарняному, її звільнення вважається незаконнним. 

Нагадаємо, в 2015 році на Львівщині було відремонтовано понад 100 км доріг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.