Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

pressclub.lviv.ua

П'ятниця, 6 липня 2012, 13:37

Грещук скаржитиметься в прокуратуру на депутатів, які випхали його з Львівської облради

Голова фракції Партії регіонів у Львівській облраді Ігор Грещук скаржитиметься в прокуратуру на депутатів, які силоміць вивели його із засідання президії Львівської облради 4 липня. Про це регіонал повідомив сьогодні, 6 липня, на брифінгу журналістам.

 

«Під час президії Львівської обласної ради були порушені мої конституційні права, - заявив Грещук. – І ті погрози, які звучали на мою адресу від партії «Свобода» мають отримати певну оцінку в правовому полі». Крім цього, депутат зауважив, що його колега, заступник голови Львівської ОДА Іван Груник, якого 4 липня теж попросили покинути президію, в прокуратуру не звертатиметься: «Груник покинув зал засідання сам, а мені дуже сильно допомагали, і не один, а кілька людей – у нас герої ходять групами».

Нагадаємо, 4 липня, на президії Львівської обласної ради, де розглядалося питання щодо дій депутатів у зв'язку з прийняттям закону "Про засади державної мовної політики" Верховною Радою України, депутати Львівської облради Андрій Корнат і Степан Кубів силоміць вивели Ігоря Грищука із зали засідань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.