Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

фото varianty.net

П'ятниця, 6 липня 2012, 13:49

Керівники Львівської ОДА звинуватили опозицію у дестабілізації ситуації в області

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк та його заступники  сьогодні  оприлюднили заяву  з приводу подій на Львівщині та вимог опозиції, в якій наголошується на тому, що дії опозиції заважають ефективному життєзабезпеченню усіх сфер життя в області. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА. 

 

«Протягом кількох днів нам, державним службовцям, заблокувавши вхід до обласної державної адміністрації, перешкоджають виконувати свої службові обов’язки. А це, у свою чергу, заважає ефективному життєзабезпеченню усіх сфер життя в області», - йдеться у заяві.

Остання вимога, що прозвучала від представників об’єднаної опозиції, привселюдно, на вулиці, під запис на відеокамери, написати заяву на ім’я Президента України щодо «мовного» питання, - наголошується і заяві.

Керівники ОДА запевняють, що в них також «болить душа за прояви українофобства в державі та напади на українство».

«Сприймаємо рішення Верховної Ради України щодо прийняття в цілому Закону України «Про засади державної мовної політики» як невиважене рішення, що призвело до суспільно-політичної дестабілізації в державі та незадоволення Українського народу», - наголошують вони.

Керівники ОДА переконані, що «Президент України, як гарант Конституції України, після ретельного та всебічного вивчення ситуації в державі, прийме правильне рішення, яке повністю відповідатиме вимогам Основного Закону».

Нагадаємо, 4 липня опозиція заблокувала вхід до будівлі Львівської ОДА, протестуючи проти ухвалення Верховною Радою закону Про засади державної мовної політики.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.