Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТО

П'ятниця, 9 жовтня 2015, 18:19

Статус учасника бойових дій уже отримали понад 124 тис. бійців

АТО

Міноборони надало статус учасників бойових дій у зоні проведення АТО 124 457 військовослужбовцям та учасникам АТО.

Про це повідомляє РБК-Україна.

"На сьогоднішній день до реєстру учасників антитерористичної операції внесено 107 тис. 142 особи. В той же час, за оперативною інформацією, яку сьогодні ми маємо, статус учасника бойових дій надано 124 тис. 457 особам", – заявив перший заступник міністра соціальної політики Василь Шевченко.

За його словами, з допомогою ОБСЄ, програму по перекваліфікації пройшли понад 600 учасників АТО.

"Паралельно проводиться робота перенавчання також у співпраці з ОБСЄ. Було перенавчено уже більше 600 військовослужбовців за цією програмою", – наголосив Шевченко.

Водночас, наразі підприємствам виплачено майже 830 млн грн компенсацій на виплату зарплат військовим, залучених до ЗСУ.

"Програма, якою передбачена компенсація підприємствам витрат на виплату заробітної плати військовослужбовцям, які залучені до Збройних сил, яка передбачає виділення 1 млрд 790 млн грн. На сьогоднішній день виплачено 829 млн 900 тис грн. Це складає 46,6%", – повідомив Шевченко.

Також планується закупити 633 квартири для сімей загиблих військових в АТО за 300 млн грн, які виділяються протягом року до 31 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.