Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гуманітарна допомога

espreso.tv

Понеділок, 12 жовтня 2015, 12:15

У Львові вкрали гуманітарну допомогу на 350 тис грн

гуманітарна допомога

Мешканка Херсону звинувачує директора однієї із львівських асоціацій у крадіжці гуманітарної допомоги з Німеччини.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Відтак, до Шевченківського райвідділу міліції звернулася мешканка Херсону, яка займається приватним підприємництвом, та повідомила, що наприкінці вересня у Львові шахраї заволоділи товаром на суму понад 350 тис грн.

Як зазначив заступник начальника Шевченківського райвідділу міліції підполковник міліції Роман Дзюдзь, йдеться про гуманітарну допомогу, яка прибула з Німеччини. В ній знаходилося 500 рулонів руберойду, більше ніж 60 упаковок прального порошку, 50 мішків із вживаним одягом, кілька велосипедів, пральна машина тощо.

"Усіма цими речами, як стверджує жителька Херсона, заволоділа директор однієї із львівських асоціацій під приводом відправки "гуманітарки" для потреб населення із зони АТО", – повідомили правоохоронці.

Наразі міліція встановлює куди поділися речі, надіслані з-за кордону, та вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.