Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 12 жовтня 2015, 13:44

Львівський ВК «Барком-Кажани» двічі обіграв «Дніпро»

ВК «Барком-Кажани»

Львівський волейбольний клуб «Кажани» у новому чемпіонаті Суперліги у Дніпропетровську двічі переміг місцевий клуб «Дніпром».

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, команда Яна Суха здобула дві перемоги над «Дніпром» – 3:0 та 3:2.

У першому матчі проблем львівські волейболісти не залишили супернику жодних шансів на успіх, святкувавши перемоги у трьох сетах – 25:21, 25:20 та 25:19.

Другий матч, на відміну від першого, для львівської команди склався набагато важче. Взявши гору у першій партії (25:21), гості зі Львова програли дві наступні – 17:25 та 22:25. На відміну від першого матчу
та першого сету другого поєдинку, гравцям «Дніпра» вдалося вибити суперника з прийому подачі.

«Більше того, у четвертій партії гравці «Дніпра» були близькими навіть до перемоги у матчі, оскільки лідирували з рахунком 24:21. «Кажанам» вдалося відіграти три матч-боли суперника, виграти п’ять очок поспіль та святкувати перемогу у сеті з рахунком 26:24», – повідомляють у волейбольному клубі.

Зазначимо, що 16 та 17 жовтня «Кажани» зіграють перенесений матч першого туру проти ВК «Вінниці».

Набравши 5 очок з 6 можливих, львівська команда наразі є четвертою в турнірній таблиці, але це при тому, що у львів’ян є дві гри з «Вінницею» у запасі.

Нагадаємо, наприкінці вересня волейболісти львівських «Кажанів» стали бронзовими призерами міжнародного турніру пам’яті Йозефа Гаєвського в Польщі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.