Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

realno.te.ua

П'ятниця, 6 липня 2012, 14:11

Львівська ОДА забороняє працівникам комунальних установ ходити на мітинги – Сех

Керівництво Львівської облдержадміністрації дає вказівки працівникам комунальних установ міста не ходити на мітинги, що проходять біля Львівської обласної ради проти ухвалення законопроекту «Про засади державної мовної політики». Про це сьогодні, 6 липня на засіданні львівського прес-клубу на тему: «Як унеможливити використання адміністративного ресурсу в мажоритарних округах Львівщини на парламентських виборах 2012 року?» заявила голова голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех.

 

«Вчора Львівською облдержадміністрацією було обдзвонено всі комунальні підприємства та установи Львівщини та сказано не йти на віче на захист української мови, яке відбувається щодня о сьомій годині біля Львівської облради. Це і є конкретні приклади використання адмінресурсу на виборах», - заявила депутат.

Нагадаємо, у Львові третій день тривають акції протесту біля стін Львівської ОДА з приводу ухвали у другому читанні мовного закону. Депутати Львівської обласної ради та громадські активісти заблокували вхід до Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.