Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пам'ятник Шептицькому

Понеділок, 12 жовтня 2015, 17:18

У Львові відкриють вул. Устияновича після виборів

пам'ятник Шептицькому

Ремонтні роботи на вул. Устияновича завершать до кінця жовтня та відновлять рух тролейбусу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, у рамках реконструкції пл. Юра, стартували ремонтні роботи на вул. Устияновича.

Тут уже провели роботи з відновлення водостоків та комунікацій, зараз влаштовують дорожнє корито. Також реконструюватимуть сквер.

«Ми знайшли порозуміння з усіма сторонами, які були задіяні в дискусії щодо проекту реконструкції площі, та погодили з архітектором внесення відповідних коригувань, які б дозволили не заходити на територію парку. Роботи маємо завершити якомога швидше, щоб відкрити проїзд від вул. Листопадового Чину – Устияновича до Львівської політехніки. Інші роботи продовжуватимуться трохи пізніше, коли будуть відповідні погодні умови», – відзначив Олег Береза.

За його словами, зараз також тривають роботи з відновлення руху тролейбусу.

«Площа є надзвичайно важливою транспортною артерією, яка повинна зв’язувати вул. Наукову та інші райони Львова з центром, відтак, місто робить все можливе, аби якомога швидше виконати роботи і відкрити проїзд», – підкреслив Береза.

Закінчити роботи на вул. Устияновича планують через 2 тижні, орієнтовно – наприкінці місяця.

Нагадаємо, наприкінці серпня Громадська рада "Святий Юр" звернулася до Андрія Садового з проханням не затягувати реконструкцію площі Святого Юра.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.