Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гірняк

Понеділок, 12 жовтня 2015, 18:56

Гірняк викупив нерухомість в центрі Львові за заниженою ціною

Володимир Гірняк

Політик в 2013 році купив приміщення на пл. Міцкевича 6/7 нижче ринкової вартості.

Про це йдеться у пості Kopeckyj Sasha у соціальній мережі Facebook.

Фотографії документів, які підтверджують факт купівлі приміщення площею 44 метри квадратних за двісті двадцять одну тисячу гривень, опубліковані також.

З тексту договору купівлі-продажу випливає, що ціна квадратного метру нежитлових приміщень на пл. Міцкевича 6/7 становить 5025 гривень.

За оцінками експертів на той час вартість одного метра квадратного нерухомості в центрі Львова коштувала близько одинадцяти тисяч гривень.

Політик викупив ці приміщення після того, як кілька років вони були в оренді Львівської міської молодіжної громадської організації "Нові люди", в якій Володимир Гірняк був головою.

За даними державного реєстру Львівська міська молодіжна громадська організація "Нові люди" заснована в 2000 році Володимиром Гірняком, Ігорем Гуликом та Андрієм Скопом.

Зазначимо, що депутат входить до комісії Львівсько міськради з питань землекористування і балотується на посаду мера Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.