Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

театр ім. Заньковецької

mw2.google.com

Вівторок, 13 жовтня 2015, 11:38

Театру ім. Заньковецької у Львові виділили 1 537 тис грн

театр ім. Заньковецької

Ремонт та реконструкція Національного академічного українського драматичного театру імені М. Заньковецької обійшлася у 1 537 тис грн.

Про це йдеться у розпорядженні першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського № 603/0/5-15 від 13 жовтня 2015 року.

У Львівськуій облдержадміністрації склали паспорт бюджетної програми на 2015 рік, куди увійшли капітальні видатки для фінансування робіт на об'єктах Львівської області.

"Затвердити паспорт бюджетної програми обласної державної адміністрації на 2015 рік за "Капітальні видатки для фінансування робіт на об’єктах Львівської області", – йдеться у розпорядженні.

Відтак, на погашення кредиторської заборгованості підрядним організаціям за виконані роботи на будівлях Національного академічного українського драматичного театру імені М. Заньковецької у Львові було виділено 1 537 тис грн.

Зазначимо, з 2 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка перебуває у відпустці через участь у виборах до Львівської обласної ради. Усі розпорядження підписує перший заступник голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.