Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Галасюк

РПУ

Прес-реліз,   Вівторок, 13 жовтня 2015, 12:12

Мінфін пропонує податкову реформу, що не сприймається українським бізнесом, – Галасюк

Віктор Галасюк

Нардеп, кандидат на посаду міського голови Львова Віктор Галасюк наголошує, що міністр фінансів Наталія Яресько вважає популістською радикальну податкову реформу, напрацьовану в парламентському Комітеті податкової й митної політики на чолі з Ніною Южаніною.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка.

Натомість, заявив голова парламентського комітету промислової політики та підприємництва, кандидат на посаду міського голови Львова від Радикальної партії Олега Ляшка Віктор Галасюк, Мінфін пропонує більш консервативну податкову реформу, яку підтримає Міжнародний валютний фонд, але яку категорично не сприймає український бізнес.

«Міністр фінансів Наталія Яресько заявила про можливість відставки у разі прийняття «популістських» ініціатив. Очевидно, такими вона вважає напрацювання Комітету податкової і митної політики. Вважаю, що зараз не час для змін в фінансовому блоці уряду. Наталія Яресько є професіоналом з великої букви, яку сприймають та якій довіряють в світі. Разом з тим, ми маємо провести податкову реформу в інтересах українського бізнесу та суспільства, а не в інтересах МВФ чи на догоду іншим країнам», – зазначив Віктор Галасюк.

Він наголосив, що позиція Радикальної партії на чолі з Олегом Ляшком залишається незмінною – податкова реформа має стати інструментом економічного зростання та детінізації підприємництва, а не «затягання пасків», виконання нав’язаних ззовні вимог та консервації економічного занепаду.

«Концепція податкового Комітету враховує значну кількість наданих нами пропозицій і є хорошою основою для радикальної податкової реформи. Прийшов час українським можновладцям зрозуміти, що їх роботодавець – не закордонні «донори», а українські виробники, підприємці, платники податків», – додав Віктор Галасюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.