Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Вівторок, 13 жовтня 2015, 14:29

Завершилася демобілізація військових третьої хвилі

учасники АТО

У Збройних Силах України завершилася демобілізація військовослужбовців, призваних у третю чергу часткової мобілізації.

Про це повідомила прес-служба Міністерство оборони України.

Наразі на військовій службі залишаються лише військовослужбовці, які знаходяться на лікуванні та реабілітації у медичних закладах.

Як зазначають у Міноборони, усі демобілізовані військовослужбовці отримують виплату одноразової грошової допомоги в розмірі 4 відсотків місячного грошового забезпечення за кожний повний календарний місяць служби, але не менш як 25 відсотків.

До розрахунку допомоги беруться повні місяці служби після призову по мобілізації та повні місяці попередніх періодів служби, після закінчення яких допомога не виплачувалась.

У той же час всіх військовослужбовців, призваних у зв'язку з частковою мобілізацією, запрошують укласти контракт для подальшого проходження служби у Збройних Силах України. При укладенні контракту, починаючи з 24 червня цього року, військовослужбовці отримують одноразову грошову винагороду.

Нагадаємо, ЗСУ хочуть перевести на контрактну основу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.