Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

станція мобільного зв'язку

ua.comments.ua

Вівторок, 13 жовтня 2015, 15:16

Компанія «Київстар» отримала землю на Львівщині

станція мобільного зв'язку

ПрАТ «Київстар» отрималда дві земельні ділянки у Жовківському району для спорудження станцій мобільного зв’язку.

Про це йдеться у розпорядженні першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського № № 610/0/5-15 від 13 жовтня 2015 року.

Відтак, Львівська облдержадміністрація дозволила компанії поновити оренду земельних ділянок площею 0,0083 та 0,0668 га, які, за даними «Київстар», призначені для будівництва станції мобільного зв’язку.

«Поновити ПрАТ «Київстар» договір оренди земельної ділянки від 25.12.2008 № 3127 на земельну ділянку площею 0,0083 га для будівництва та експлуатації базової станції мобільного зв’язку, розташованої за межами населеного пункту на території Крехівської сільської ради Жовківського району Львівської області, та на земельну ділянку площею 0,0668 га для будівництва та експлуатації базової станції мобільного зв’язку, розташованої за межами населеного пункту на території Гійченської сільської ради Жовківського району Львівської області», – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, з 2 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка перебуває у відпустці через участь у виборах до Львівської обласної ради. Усі розпорядження підписує перший заступник голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.