Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Галасюк

РПУ

Прес-реліз,   Середа, 14 жовтня 2015, 12:18

Україні потрібна третя революція – промислова, – Галасюк

Віктор Галасюк

Кандидат на посаду міського голови Львова від Радикальної партії Олега Ляшка Віктор Галасюк вважає, що очікування суспільства досі не виправдані.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка.

Також Галасюк, народний депутат та голова парламентського комітету промислової політики та підприємництва, заявив, що в Україні за десять років відбулися дві революції, але люди не стали жити краще.

«Потрібна третя, інша революція – промислова, що докорінно змінить напрям та ритм життя країни та якість життя людей», – сказав Віктор Галасюк.

Як досвідчений економіст, кандидат економічних наук, Віктор Галасюк переконаний, що Україні необхідний перехід від моделі закордонних запозичень і паразитування влади до культу національного виробництва і справедливої ринкової конкуренції.

Нагадаємо, Віктор Галасюк зробив депутатське звернення до Президента та Прем’єр-міністра з пропозиціями щодо зміни економічної та грошово-кредитної політики з метою розвитку економіки України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.