Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Борислав

flickr.com

Четвер, 15 жовтня 2015, 10:32

В Бориславі судитимуть хуліганів, які побили таксиста 2 роки тому

Борислав

Бориславські правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження за хуліганство щодо трьох місцевих жителів.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

«Два роки тому ці громадяни, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, винайняли таксі зі Східниці до Борислава. Дорогою чоловіки нецензурно лаялись, ображали водія, погрожували йому. Діставшись місця призначення, нетверезі пасажири витягнули таксиста з автомобіля і завдали йому понад тридцять ударів руками та ногами. Внаслідок побиття потерпілий отримав забій головного мозку, забійні рани потиличної ділянки, підшкірні гематоми тощо», - повідомив начальник Бориславського МВ підполковник міліції Мирон Карапата.

За фактом нападу на таксиста було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Скоєння цього правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Розслідування цієї справи було взяти під особистий контроль начальника міськвідділу. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів були встановлені особи зловмисників та зібрані доказові матеріали щодо їх вини у вчиненні хуліганських дій. Наразі кримінальне провадження скероване до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.