Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Загарія

прес-служба МВС у Львівській області

Четвер, 15 жовтня 2015, 12:48

Загарія вручив орден «За мужність» матері загиблого правоохоронця

Дмитро Загарія

Вчора, 14 жовтня, у День захисника України, у Яворові начальник ГУ МВС у Львівській області вручив матері Ігоря Лехмінка орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Дмитро Дмитрович поклав квіти на могилу Ігоря Лехмінка та передав орден матері правоохоронця – Марії Михайлівні. На церемонії були присутні син Ігоря Лехмінка Юрій, його вдова Ірина та сестра Світлана.

«Указом Президента України Петра Порошенка від 8 червня 2015 року прапорщик міліції Ігор Лехмінко посмертно представлений до високої державної нагороди – ордену «За мужність» ІІІ ступеня. Ми з вами повинні завжди пам’ятати про Ігоря, про його подвиг та коротке, але героїчне життя», - звернувся полковник міліції до усіх присутніх.

Нагадаємо, прапорщик міліції Ігор Лехмінко, боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Головного управління МВС України у Львівській області, загинув 13 лютого. Під час виконання бойового завдання у зоні проведення антитерористичної операції у місті Дебальцево Донецької області він потрапив під артобстріл. Знадобилось немало часу для того, щоб ідентифікувати тіло.

"Ігор добровільно вступив на службу у батальйон «Львів» наприкінці 2014 року. Вічна слава героям, полеглим у боротьбі за рідну землю! Пам'ять про них завжди житиме у наших серцях! Слава Україні!", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.