Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Галасюк

РПУ

Прес-реліз,   Четвер, 15 жовтня 2015, 13:25

Питання безвізового режиму турбує 10% українців, решта – економлять на всьому, – Галасюк

Віктор Галасюк

Кандидат на посаду міського голови Львова від Радикальної партії Олега Ляшка Віктор Галасюк вважає, що влада займається популізмом на безвізовому режимі з ЄС.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка.

Як заявив Галасюк, голова парламентського комітету промислової політики та підприємництва, замість того щоб займатися популізмом, краще б влада створювала умови для підприємців та простих громадян в Україні,

За його словами, проблема безвізового режиму турбує 10% населення чи навіть менше, адже 90% не можуть собі дозволити не те що виїхати за кордон, а купити собі одяг, економлять на ліках та продуктах.

«Можновладці, спуститесь на землю – людям потрібна робота та гідна зарплата, а не "модний" безвізовий режим на фоні зубожіння більшої частини населення. Тому, як заступник Лідера Радикальної партії та голова Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва вчергове наполягаю на проведенні економічного дня в Парламенті, під час якого мають бути розглянуті два десятки законів, спрямованих на залучення інвестицій, розвиток промисловості і підприємництва та подолання безробіття!», – наголосив Віктор Галасюк.

Нагадаємо, 12 червня на виборчій конференції львівський осередок РПЛ обрав своїм головою народного депутата України, голову комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва Віктора Галасюка.

Зазначимо, що список Радикальної партії Олега Ляшка на виборах до Львівської облради очолив заступник голови Львівської териториальної організації партії, керівник обласного виборчого штабу Юрій Візняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.