Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Четвер, 15 жовтня 2015, 14:48

Кошулинський кладе яйця у два автомобілі та причіп

Руслан Кошулинський

У 2014 році перший номер у списку ВО «Свобода» до Львівської облради, кандидат на посаду мера Львова Руслан Кошулинський задекларував квартиру та два авто з причепом.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

Відтак, з нерухомості у Кошулинського – квартира площею 235,4 кв. м, а його сім’я житла не має. Також кандидат на мери Львова має два авто: Ford Transit Connect 2004 року випуску та ЗАЗ 1985 року випуску, а також причеп. Члени його сім’ї обходяться без власного авто.

Варто додати, що Руслан Кошулинський є військовослужбовцем у Збройних силах України та офіційно безпартійним. Раніше екс-віце-спікер парламенту Кошулинський очолював Львівську обласну оргнанізацію ВО «Свобода», проте у лютому цього року він підпав під мобілізацію.

У минулому році Руслан Кошулинський задекларував 179 000 грн загального доходу: заробітна плата становила 176 023 грн, а дивіденди та проценти – 2 977 грн. Члени його сім’ї у 2014 році заробили 68 665 грн.

На рахунку у банку в Руслана Кошулинського перебуває 11 907 грн, а у його сім’ї – 8 634 грн. А із фінансових зобов’язань у колишнього нардепа – утримання майна на 8 100 грн. Члени його сім’ї не мають фінансових зобов’язань.

Нагадаємо, згідно з виборчим списком ВО «Свобода», Руслан Кошулинський є першим номером до Львівської обласної ради та кандидатом на посаду міського голови Львова.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.