Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Курій

youtube.com

Четвер, 15 жовтня 2015, 15:37

Кандидат у депутати до Львівської облради Курій заробив 44 тис грн

Василь Курій

У 2014 році перший номер у списку політичної партії «Воля» до Львівської облради Василь Курій заробив 44 тис грн, перебуваючи на пенсії.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Василь Курій заробив 44 400 грн доходу, який не зазначається у перших пунктах декларації.

Варто додати, що Василь Курій – заступник голови ГО «Майдан» Старосамбірщини, волонтер та активіст Майдану, за даними декларації про доходи, є пенсіонером.

Власного житла Курій немає, а із транспортних засобів володіє Volkswagen Transporter та Mercedes Sprinter 2004 року випуску. Вкладів у банках та фінансових зобов’язань Василь Курій не має.

Нагадаємо, згідно з виборчим списком політичної партії «Воля», Василь Курій є першим номером до Львівської обласної ради. Окрім цього обласна організація політичної партії також висунула кандидата на пост мера Винник. Ним став Богдан Шустер.

Партія «Воля» брала участь у позачергових парламентських виборах спільно під брендом «Самопомочі», проте потім визнала незадовільною цю співпрацю, особливо після того, як колишній член партії Єгор Соболєв заявив про свій вихід із «Волі».

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.